• +36 20 598 9669; +36 30 014 8177

  • pillevetrendelo@gmail.com

  • Sződ, Dózsa György út 114.

Dalia Szandra, ügyvezető, tulajonos

A Kutya Guru Kutyaiskola alapítója és tulajdonosa, a Bulldog Akadémia megálmodója. 2013. óta vezeti saját kutyás vállalkozásait, kedvenc területe a kereső kutyák munkája és fejlesztése. A kutyás egészségügyben is kérheted tanácsát, számos betegségben otthon van, számos szakorvos elérésében tud neked segíteni! A tréner képzés a legnagyobb küldetése, hogy minél több emberhez eljusson egy más fajta mentalitás az oktatásban.


Kovács László, társtulajdonos
és a Szimat Suli vezetője

A HEDDtech alapítója és tulajdonosa, a Szimat Suli megálmodója és vezetője.

Több, mint 25 éve foglalkozik kutyák képzésével. Jelenleg a Honvédség kutyás tűzszerésze, számos hivatásos szervnél teljesített szolgálatot, szívügye a hivatásos kereső kutyák képzése. Mandyvel megjárták Afganisztánt és az ott gyűjtött tapasztalatokkal segíti hivatásos és civil kutyák fejlesztését. Vadász-, mentő- és őrzővédő-kutyák felkészítésében is jártas, de az igazi szakterülete a maximális motiváció kialakítása. A kereső kutyás tréningeken keresztül számos viselkedés problémás kutyának segített átlendülni a nehézségeken. 


Haás László, rehabilitációs tréner

Jelenleg már 4 kutyával osztja meg az életét, akik mind mind más szempontból nehéz esetek, így mondhatni szakosodott a nehezen kezelhető, agresszív kutyákra. Rengeteg időt tölt velük, 2020-ban teljesítette Slash-el az első BH vizsgájukat, 2021.-ben pedig elvégzett egy őrző-védő segéd tanfolyamot és teljesítette a Szimat Instruktor képzésünket is. Tréneri munkája mellett munkakutyákat készít fel külföldi feladatteljesítésre.Szajbert Bettina, smart dog, dogdancing

Papírforma szerint a Smart Dog tanfolyam vezetője, de igazából mindenhez IS ért. Legyen az etológia, oktatás pszichológia, biológia kérdezz tőle bátran! Kutyáival rengeteget tréningezik, számos hazai Dog Dancing versenyen remekül szerepeltek és nemzetközi trükk minősítést is szereztek kutyái. Jelenleg az ELTE Állatrendszertani és Ökológiai PhD-t végzi, emellett megszerezte Dog Dancing bírói végzettségét is, melyet azóta nemzetközi FCI szintre fejlesztett.