Dr. Buránszki Barbara, klinikus állatorvosDr. Buránszki Barbara vagyok, klinikus állatorvos

A budapesti Állatorvos-Tudományi Egyetemen végeztem 2009-ben. Az elmúlt években kisállatokat és háztáji-, haszonállatokat  gyógykezeltem. Fő érdeklődési területem a bőrgyógyászat, amiből a tudományos munkámat is írtam. A munkám a hobbim. Gyermekkorom nagy álma teljesült a hivatásommal.
Arra törekszem, hogy minden állatot a lehető legjobb tudásom szerint kezeljek és gyógyítsak. A legnagyobb örömet az Ő hálájuk jelenti számomra. Forduljon hozzám bizalommal!


Dr. Vertetics Mónika vagyok, állatorvos


Dr. Jenei-Machay Domonkos  vagyok, állatorvos

2022-ben szereztem állatorvosi diplomát. Egyetem alatt az érdeklődésemet első sorban a klinikai mikrobiológia és a belgyógyászat keltette fel. 2018 óta dolgozom egy diagnosztikai mikrobiológia laborban és 2022 októbere óta vagyok a Pille-Vet Állatorvosi Rendelő csapatának tagja. Fő küldetésemnek tartom az antimikrobiális szerekkel szembeni rezisztencia kialakulásának csökkentését és a felelős antibiotikumhasználat oktatását.


Mladoniczky Csilla, kutyakozmetikusMladoniczky Csilla vagyok, kutyakozmetikus

23 éve kezdtem pályafutásom a budapesti Szent Bernát Állatklinikán, majd saját üzletet nyitottam Budaörsön. Sealyham terriereket tenyésztek, melyekkel rendszeresen kiállításon veszek részt, ezért elsősorban kiállítási kutyák szőrét készítem fel. Terrier, spániel és schnauzer fajta kutyákkal dolgozok főként, továbbá a trimmelés is a szakterületem. Gyakorlott kozmetikusként várom kedvenceiket egy szakszerű kozmetikai ellátásra a Sződi Állatorvosi Rendelőben.


Bódi Lilla vagyok, kutyakozmetikus

Állat szerető családban nőttem fel , egész életemben állatok vettek körbe , ezért már kicsinek is tudtam hogy velük szeretnék foglalkozni felnőttként , és mivel  édesanyám kutyakozmetikus ezért szinte természetes volt hogy ezt a hivatást fogom választani. Már kisgyermek koromban is sokszor figyeltem édesanyámat munka közben és teljesen elvarázsolt ennek a szakmának a szépsége , a kutyákkal való szoros kapcsolat lehetősége , és az alkotás öröme.
A munkám alapját Carl Hagenbeck gondolatai írják le a legjobban:
Az állatok ugyanúgy élőlények,akár mi magunk,értelmük sem alapjaiban,csupán fejlettségének fokában különbözik egymástól. Gonoszan válaszolnak a gonoszságra, barátsággal a barátságos viselkedésre. Már réges-régen úgy vélem, szeretettel, jósággal, határozottsággal párosult szigor sokkal eredményesebb a nyers brutalitásnál. Az állatokkal való hosszú évek óta tartó legintimebb kapcsolatom folyamán felismertem, hogy adottságaik, karakterük és vérmérsékletük csakúgy különböző akár a miénk, micsoda ostoba szokás tehát egy kaptafára vonnunk valahányat! Ők is elvárják, hogy egyéniségüknek megfeleően kezeljék őket. Csak ily módon nyerhetjük el bizalmukat és fejleszthetjük ki a munka iránti érzékenységüket.” (Carl Hagenbeck)

Soós-Németh Viktória vagyok, kutya-fizioterapeuta

A fizioterapeuta elsődleges feladata a fájdalomcsökkentése és a jó általános állapot, mobilitás elősegítése, visszaszerzése.
Szakmámat a hivatásomnak tekintem, és saját tapasztalat alapján is bizonyosságot szereztem arról,
hogy a fizioterápia mennyire hatékony és sok esetben kihagyhatatlan terápiás forma, mely segítséget
nyújt abban, hogy kedvenceink életminőségén javítani tudjunk, vagy éppen szinten tudjuk tartani az
állapotukat.
Amióta az eszemet tudom kutyás vagyok, jelenleg is két nagytestű kutyus gazdája, akik családtagként
élik mindennapjaikat. Hobbi szinten sportolok velük és nagyon fontosnak tartom, hogy egészséges és
boldog életet élhessenek.
Szeretettel várok minden gyógyulni vágyó kutyust és gazdiját a Sződi Állatorvosi Rendelőben.

Asszisztenseink: 

148320108_344654419998395_7039154148331080450_nGuba Viktória vagyok, vezető állatgyógyászati-asszisztens

Kiskorom óta állatok között éltem, ezért nem volt kérdés, hogy felnőttként velük szeretnék foglalkozni. 3 éves lovas pályafutásom után, 2015-ben végeztem el az állatorvosi asszisztensi szakmát, azóta dolgozom ebben. A szívemhez leginkább a macskák és a vadállatok állnak közel, és büszke tulajdonosa vagyok cicáknak, kutyáknak és nyuszinak is. Nagy örömmel fogadtam, amikor a Pille Vet a csapatába fogadott, mert így azzal foglalkozhatok, amit szeretek.