• +36 20 598 9669; +36 30 014 8177

  • pillevetrendelo@gmail.com

  • Sződ, Dózsa György út 114.

Jöjjenek velem egy kis, virtuális sétára! 🙂

Jelenlegi rendelőnkben van lehetőség az udvaron parkolni, aki gyalog jön kis sétával az ingatlan udvar felőli oldalán találja a bejáratot, az állatorvosi rendelőbe és állateledel boltba.  A kutyakozmetika külön bejáraton, a rendelőtől függetlenül közelíthető meg.

A kutyakozmetikában működik jelenleg a fizioterápiás foglalkozás is.

A kutyaiskola a parkolón áthaladva a hátsó telken található, a patak partján.

Az állatorvosi rendelőbe érkezés előtt időpontfoglalás szükséges, amit megtehetnek online
www.pillevet.booked4.us, vagy telefonon +36 20/598 9669, +36 30/014 8177.
Az előzetes időpontfoglalás, betegeink gyorsabb ellátsát teszi lehetővé, csökkenti a várakozási időt. Természetesen akut, életveszélyes esetben nem kell időpontot foglalni és ezen  betegek ellátása előnyt élvez az időpontfoglalókkal szemben! Ilyen esetben a várakozó gazdik megértését kérjük! Ezt Ön is elvárná, ha az Ön állatának élete forogna veszélyben.

Időpont lemondására, vagy módosítására előző nap van lehetőség. Többször, aznap lemondott időpont esetén felárat kell fizetni.

A bejárattal szemben találják a recepciót.

Érkezés után a recepción regisztráció szükséges.

Ekkor kerülnek, az állattartó és az állataik adatai rögzítésre, pontosításra, vagy módosításra. Valamint a kórelőzmény előzetes felvétele is ilyenkor van. Kérjük, ha adataik változtak, például telefonszámcsere, költözködés, stb. jelezzék minden esetben!

Minden esetben kérjük, hogy a lefoglalt időpont előtt már 10-15 perccel érkezzen meg, hogy a regisztrációra legyen idő. Késés esetén, a saját időpontjukból veszítenek időt. 20 perc késés esetén, hosszadalmas beavatkozást már nem tudunk elvégezni, ekkor újabb időpont egyeztetése szükséges. Ilyen esetben kérjük értesítsék a rendelőt telefonon.

Ha műtétre jönnek kedvencükkel, félórával a műtét időpontja előtt érkezzenek meg, hogy az altatási papírok kitöltésére, súlymérésre legyen idő és kedvecük megszokja a légkört.
Esetleg egy rövid egészségügyi séta  műtét előtt segíti az állat komfortérzetét. Kérjük, hogy a váróba és udvaron kihelyezett itatókból műtét előtt ne engedjék inni kedvencüket!

Regisztráció után a váróban lehet helyet foglalni.

Nagyobb kutyával esetleg az udvaron sétálhatnak. Kérnénk, hogy séta közben, ha kedvencük bélsarat ürít, szedjék össze és dobják ki a kukába. Bélsárgyűjtő zsákok vannak kihelyezve a bejáratnál. Együttműködésüket előre is köszönjük! 🙂

Ha kedvence agresszív más kutyákkal, vagy félős ezt jelezzék előre a recepción, mert ekkor elkülönítjük, hogy ne találkozzon más állattal.

Várakozás közben, állateledel boltunkban található termékek közül válogathat kedvencének. Akár tápot, táplálékkiegészítőt, pórázt, nyakörvet, játékot, fekhelyet szeretne, széles választék áll rendelkezésre, kutyának, macskának, nyúlnak egyaránt.

Különböző ismertető anyagok, prospektusok, érdekességek találhatók a váróban az asztalon és a falon, ezeket bátran vigyék magukkal, olvassák! 🙂

A recepcióról két vizsgáló helyiség nyílik. Ezáltal egy időben két, vagy több állat ellátására is van lehetőségünk.

Vizsgálóink a mai kornak megfelelően, színvonalasan felszereltek.